Spălătoria de covoare Alciserv Eca Ploiești

Tel: 0733 309 501
Email: contact@alciserv.ro

Strada Rezervoarelor, nr. 2 Ploiești

Caută-ne pe Facebook
Alciserv Clean

Suntem pe piața serviciilor profesionale de curățenie încă din anul 2006.

Am înființat această echipă prin luna octombrie, din dorința de a veni în sprijinul celor care nu au timp sau chef să se ocupe de curățenie, dar urăsc mizeria, dezordinea și praful.

Pe atunci, fiind la început, chiar noi făceam curățenie. Încet dar sigur, am câștigat primii câțiva clienți fideli, persoane fizice și persoane juridice laolaltă. De asta am și amintit anterior că, la noi, nu contează dacă ești persoană fizică sau juridică. Respectul și devotamentul față de munca prestată și de clientul nostru va fi mereu același.

Serviciile pe care le oferim sunt variate: de la curățenie de întreținere (șters praful, aspirat, spălat geamuri, curătat grupurile sanitare) la spalat hale industriale cu echipamente profesionale. Mai nou, ne-am extins aria de acoperire a serviciilor și în domeniul spălătoriei de covoare. Așa se face că Alciserv Eca deține, în momentul de față, o spălătorie performantă de covoare și mochete și oferă, la cerere, transport gratuit clienților, ridicând covoarele de la domiciliu și returnându-le în maxim 48 de ore curate, spălate și uscate.

De asemenea, punem la dispoziția clienților și o gamă largă de produse și echipamente specifice pentru curățenie.

Nu ezitați să navigați mai departe pe site-ul nostru și să descoperiți în secțiunile dedicate detaliile despre serviciile și echipamentele furnizate de Alciserv Eca.

Spălătoria de covoare Alciserv Ploiești.
Promptitudine și profesionalism din 2006

Pentru noi, nu contează dacă ești persoană fizică sau persoană juridică. Vei fi tratat cu același profesionalism și aceeași calitate a serviciilor în ambele cazuri.

Profesionalism
Experiența de peste 10 ani în domeniu a dovedit clienților noștri că suntem o bună alegere atunci când vine vorba de curățenie.
PREGATITI PENTRU ORICE PROVOCARE
Servicii și soluții de curățenie Oferim o gamă largă de servicii profesionale de curățenie civilă și industrială: curățenie la domiciliu, spălătorie covoare, magazin de produse și echipamente de curățenie
SATISFACTIA TA, CARTEA NOASTRA DE VIZITA
Practicăm prețuri competitive, dar asta nu înseamnă că profesionalismul este direct proporțional cu suma de bani plătită. Ba din contră, la noi, clientul mulțumit este cartea noastră de vizită!

Partenerii noștri

Încrederea în serviciile noastre leagă relații comerciale de ani buni. Ei sunt cei care s-au convins deja de Alciserv Eca Ploiești

Gunebo Fastening
Gunebo Fastening
Nabors Grup
Nabors Grup
Restaurant Cetate
Restaurant Cetate
Rowatt Grup
Rowatt Grup
Traditional Sibian
Traditional Sibian