Termeni și condiții

 ALCISERV ECA SRL

J29/617/2017

CUI: 37286158

PCT.DE LUCRU: STR.REZERVOARELOR NR.2 PLOIESTI-PRAHOVA

Alciserv Eca SRL, presteaza exclusiv servicii de spalare covoare si mochete, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice. Transportul de la locatie si retur este cu titlu GRATUIT pe raza Municipiului Ploiesti. Comenzile se pot lansa atat pe e-mail , [email protected], cat si telefonic la numerele 0733.309.501 sau 0727.309.501. La ridicarea covorului/covoarelor de la domiciliul Dumneavoastra, veti primi un bon de comanda unde aveti trecute datele de indentificare ale persoanei juridice Alciserv Eca SRL, datele Dumneavoastra de contact, pretul pe mp, numarul de covoare ridicate si data de livrare a acestora cu intervalul orar la care  Dumneavoastra trebuie sa fiti prezenti la domiciliu pentru primirea covoarelor. Plata serviciilor de spalat covoare, se va face la momentul livrarii.

IMPORTANT: NU NE ASUMAM RASPUNDEREA PENTRU COVOARELE DEJA DETERIORATE, DECOLORATE,MUCEGAITE, CARE NU MAI POT IN URMA SPALARII SA REVINA LA PROPRIETATILE INITIALE.

DAND ASTFEL DE COVOARE LA CURATAT, VA ASUMATI RASPUNDEREA TOTALA IN CAZUL IN CARE ACESTEA NU VOR FI LA NIVELUL ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA.

Comanda minima este de 5 mp. In cazul in care nu sunteti gasiti la domiciliu, la data si ora stabilite de comun acord prin bonul de comanda, Alciserv Eca SRL, va efectua o noua livrare in urmatoarea zi. Daca nici acest termen stabilit telefonic nu poate fi respectat, atunci Dumneavoastra va trebui sa va deplasati la punctul nostru de lucru pentru ridicarea covoarelor, cu un telefon prealabil cu cel putin 2 ore inainte de momentul sosirii.

In momentul primirii covoarelor la adresa Dumneavoastra, aveti obligativitatea de a verifica atent calitatea serviciului de spalare, numarul covoarelor returnate si starea acestora. Reclamatiile ulterioare survenite in cazul nerespectarii obligativitatii verificarii produselor, nu vor fi luate in calcul si vor absolvi Alciserv Eca SRL de orice vina si cereri materiale.

Pentru situatiile urgente in care covorul trebuie trebuie sa ajunga in maximum 12 ore inapoi la Dumneavoastra, se va aplica un tarif de 15lei/mp.

Datele Dumneavostra personale, furnizate in momentul lansarii comenzii, nu vor fi date publicitatii sub nicio forma ,ele fiind folosite strict pentru preluarea si livrarea comenzilor, si transmiterea de mesaje promotionale, atunci cand este cazul. Ne asumam raspunderea ca datele furnizate sa fie pastrate in cele mai bune conditii de siguranta ,ele fiind folosite doar in scopul prezentat.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam.